Rólunk

Acsarnok vállalat bemutatása:

Társaságunk 2006 januárjában alakult GOLDKAMIN Kft néven.

Fő tevékenységünk fémszerkezetek gyártása, ezen belül legnagyobb volumenben kandallókályhák és kandalló tűzterek gyártása, mely a tervezéstől a kivitelezésig minden területet felölel. Szakembereink szaktudása és gépparkunk segítségével nagy műszaki tartalmú, esztétikus kandallókat gyártunk, amik a hazai és külföldi piacon egyaránt megállják helyüket. Termékeinkkel jelen vagyunk a főként a német és dán piacon. Tervezői gárdánk segítségével egyedi kandallók gyártását is vállaljuk előzetes látványtervekkel a megrendelő minden igényét szem előtt tartva. Lézervágó gépünkkel és lakatosipari gépeinkkel vállalunk bérmunkákat is.

Célunk, hogy termékeink minőségi színvonala nyerje el Vevőink megelégedettségét, és eredményeink feleljenek meg az elvárásoknak.

image description

Tevékenységünk fontos alappillére társaságunkkal kapcsolatban lévő alvállalkozók, illetve beszállítók elkötelezettsége a Társaságunk céljainak tudatosítása.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a GOLDKAMIN Kft sikerét, értékét, stabilitását a piaci helyzet határozza meg, ezért folyamatosan igyekszünk minőségünk javításán keresztül ügyfeleink megelégedettségének fokozására.

A cég elérhetősége:

Székhely: : 5310 Kisújszállás, Malom utca 2/a Pf.: 26.
Telephely: : 5310 Kisújszállás, Malom utca 2/a Pf.: 26.
Postacím:: 5310 Kisújszállás, Malom utca 2/a Pf.: 26.
Központi e-mail: goldkamin@enternet.hu

.